Tannlege i Fredrikstad.

Helseklinikken Fredrikstad sitt mål er forebygging av tann- og munnsykdommer. Vil vil gi deg et pent smil, og dermed øke din velvære og livskvalitet. Helseklinikken Fredrikstad har engasjerte tannleger, som utfører både ordinære tannbehandlinger, og avanserte behandlinger.

Vi har kunder fra hele Østfold; Moss, Rygge, Råde, Spydeberg, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Askim og Mysen.

RING FOR Å BESTILLE TIME:

Tannlegevakt på dagen

Tannverk og andre akutte besvær trenger ofte å behandles så snart som mulig. Vi tilbyr deg akutt time på dagen. Ellers er det slik at jo lengre du venter med tannlegebesøket, desto mer alvorlig, kostbart og omfattende kan tannbehandlingen bli.
Betaling og Helfo

Våre tannleger har direkteoppgjør i samarbeid med Helfo (Helseøkonomiforvaltningen). Kontakt oss hvis du lurer på om du får støtte fra Helfo. Våre tannleger avgjør om du har krav på refusjon fra dem.

 

Vi har gratis uforpliktende konsultasjon for deg som har stort behandlings-behov. I blant vil NAV dekke den nødvendige tannbehandlingen, hvis du ikke har råd.

Kontakt oss for mer informasjon.

Behandlinger

Helseklinikken Fredrikstad utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger. Våre tannleger fokuserer på smertefri behandling, og setter av god tid til å lytte til deg og dine behov. Hos oss står du i sentrum, og er med på å bestemme under behandlingsprosessen. Du vil bli informert om forskjellige behandlingsalternativer og priser. Ved å velge Helseklinikken Fredrikstad som din tannklinikk, kan du slippe å bli sendt videre til forskjellige tannklinikker og spesialister. Vi har samlet mennesker med variert kompetanse på ett sted, med et fagmiljø som er stimulerende og lærerikt fagmiljø for tannlegene våre.

Tannlegetjenester i Fredrikstad

Tannlegeskrekk?

Tannlegeskrekk er et alvorlig samfunnsproblem, som bør få økt oppmerksomhet. Mange avstår fra å oppsøke tannlege på grunn av dårlige erfaringer i tannlegestolen. Vi har fokus på din opplevelse, og vil hjelpe deg å bli kvitt din tannlegeskrekk. Vi på Helseklinikken Fredrikstad gjør alt for at du skal føle deg trygg hos oss. Alle behandlinger skal være smertefrie og du har selv kontroll over behandlingen. I tillegg tilbyr vi deg samtaleterapi eller beroligende.

 
Våre tannleger fokuserer på smertefri behandling, og setter av god tid til å lytte til deg og dine behov. Hos oss skal du slippe å kjenne på tannlegeskrekken – Velkommen til din tannlege i Fredrikstad.

Bestill time til lege eller tannlege i Fredrikstad

Du er bare et enkelt skjema unna å ha bestilt en time til vår lege eller vår tannlege. Vi har tannlegevakt.

Medlemskap på Helseklinikken Fredrikstad

Som medlem hos får du førsteprioritet på alle våre avdelinger. Du får også rabatt på alle medisinske tjenester og en rekke andre medlemsfordeler.

Medlemskap på vår helseklinikk innebærer:

Med spesielt medlemskap vil det i tillegg innebære:

Fire typer medlemskap
  • Helseklinikken Fredrikstad medlemskap – Hovedmedlem og barn under 18 år: 1 550 kr per år
  • Familiemedlemskap – Hovedmedlem + ektefelle/samboer og barn under 18 år: 2 150 kr per år
  • Spesielt medlemskap – Hovedmedlem + ektefelle/samboer og barn under 18 år: 2 550 kr per år
  • Spesielt familiemedlemskap – Hovedmedlem + ektefelle/samboer og barn under 18 år: 3 150 kr per år

Ingen bindingstid.

Priser på tannlege og tannlegevakt i Fredrikstad

Vi har faste priser på en rekke behandlinger. Vi kan hjelpe med alt fra puss og rens av tenner til akuttime på dagen for tannproblemer hos vår tannlegevakt.

KONTAKT OSS.

Kontaktinformasjon