Lege for Fredrikstad Fotballklubb

Helseklinikken Fredrikstad er offisiell samarbeidspartner til Fredrikstad Fotball Klubb. Vår lege Dr Peric er FFKs klubblege og alltid på plass på sidelinjen under A-lagets hjemmekamper.

FFKs klubblege Nemanja Peric har slått seg ned i Fredrikstad, og nå åpner han egen klinikk på Ørebekk

Det var en stor utfordring for meg å flytte fra hjemlandet mitt, komme til Norge, lære et nytt språk, få godkjenning som lege og gjøre mitt best for å bli assimilert og integrert i det norske samfunnet, forteller en blid Nemanja.
Han flyttet til Fredrikstad i 2014 og begynte å jobbe på en privat klinikk på Gressvik.

Siden januar 2016 har jeg jobbet som klubblege i FFK. Det er en meget spennende og utfordrende jobb, hvor jeg trives veldig mye. For meg var det kjempemorsomt å bli en del av så stor klubb, med lang historie og tradisjon. Spesielt siden jeg selv spilte basketball profesjonelt i 15 år og er veldig interessert i sport generelt, forteller han ivrig.

I starten drev jeg stort sett med allmennmedisin og en del idrettsmedisin. Det siste halvannet år har jeg fokusert på kosmetiske behandlinger i tillegg, sier Nemanja, som nylig åpnet kosmetisk klinikk på Ørebekk.

Klinikken hvor jeg jobber i dag heter Helseklinikken Fredrikstad, med en kosmetisk avdeling som heter Cosmeticaklinikken Fredrikstad (se cosmeticaklinikken.no)

Vi lar Dr. Peric selv beskrive sin virksomhet Helseklinikken Fredrikstad

Konseptet som vi er basert på er en helhetlig tjeneste for folk flest, hvor alle pasienter får nødvendig behandling, informasjon og oppfølgning. Siden småkirurgi er min lidenskap, driver jeg med føflekkfjerning, sårbehandling, fjerning av fettkull osv. Vi har en gunstig medlemskapsordning som gir pasienter mange fordeler, bl. a. ingen ventetid, direkte tlf nummer til legen, hjemmebesøk, rabatterte behandlinger både på kosmetisk- og allmennmedisinsk avdeling, med mer.

Konsultasjoner hos legen på Helseklinikken er ikke tidsbegrenset og dermed gir det pasienter en behagelig opplevelse uten tidspress. Det som er viktig for meg er at pasienter får all nødvendig hjelp, informasjon og oppfølgning på klinikken slik at de kan føle seg trygge og godt ivaretatt, understreker legen.

Medlemskap på Helseklinikken Fredrikstad

Som medlem hos får du førsteprioritet på alle våre avdelinger. Du får også rabatt på alle medisinske tjenester og en rekke andre medlemsfordeler.

Medlemskap på vår helseklinikk innebærer

1 gratis legetime

50% rabatt på ALLE legebehandlinger

Direkte telefonnummeret til lege

20% rabatt på alle estetiske behandlinger

30% rabatt på hjemmebesøk ( lege )

1 gratis helsesjekk

Gratis journalutskrift

To typer medlemskap
  • Helseklinikken Fredrikstad medlemskap – Hovedmedlem og barn under 18 år: 1 150 kr per år
  • Familiemedlemsskap – Hovedmedlem + ektefelle/samboer og barn under 18 år: 1 650 kr per år

Ingen bindingstid.

KONTAKT OSS.

Kontaktinformasjon

+47 99 33 22 00

post@helseklinikker.no

Storveien 3a, 1624 Gressvik

Hverdager: 08:00–21:00 / Helger: Etter avtale